STN EN ISO 21528-2: 2019 (56 0096), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 2 Metóda počítania kolónií (ISO 21528-2: 2017, opravená verzia 2018-06-01) - Kaclíková, Eva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 21528-2: 2017