STN EN ISO 11290-2: 2019 (56 0101), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií Listeria monocytogenes a iných druhov Listeria Časť 2 Metóda stanovenia počtu (ISO 11290-2: 2017) - Kaclíková, Eva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11290-2: 2017