STN EN 16734 + A1: 2019 (65 6526), Automobilové palivá. Motorová nafta B10. Požiadavky a skúšobné metódy. - Bilka, Radoslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16734: 2016 + A1: 2018