STN EN 12440: 2019 (72 1400), Prírodný kameň. Kritériá na označovanie. - Ondrášik, Martin (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12440: 2017