STN EN 12966 + A1: 2019 (73 7040), Zvislé dopravné značky. Dopravné značky s premennými symbolmi. - Hovorková, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12966: 2014 + A1: 2018