STN EN ISO 14044/A1: 2019 (83 9044), Environmentálne manažérstvo. Posudzovanie životného cyklu. Požiadavky a pokyny. Zmena A1 (ISO 14044: 2006/Amd 1: 2017). - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto zmena A1 STN EN ISO 14044: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14044: 2006/A1: 2018