STN ISO 1996-1: 2019 (01 1621), Akustika. Opis, meranie a posudzovanie hluku vo vonkajšom prostredí Časť 1 Základné veličiny a postupy posudzovania - Žiaran, Stanislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 1996-1: 2016