STN EN ISO 10545-3: 2019 (72 5110), Keramické obkladové prvky Časť 3 Stanovenie nasiakavosti vodou, zdanlivej pórovitosti, zdanlivej hustoty a objemovej hmotnosti (ISO 10545-3: 2018) - Sičáková, Alena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10545-3: 2018