STN EN 1104: 2019 (50 7006), Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Stanovenie prenosu antimikrobiálnych zložiek. - Novák, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1104: 2018