STN EN ISO 4259-1: 2019 (65 6004), Ropné výrobky a príbuzné výrobky. Zhodnosť metód merania a výsledkov merania Časť 1 Určovanie údajov zhodnosti vo vzťahu k skúšobným metódam (ISO 4259-1: 2017) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4259-1: 2017