STN EN 12285-1: 2019 (69 8047), Dielensky vyrábané oceľové nádrže Časť 1 Horizontálne valcové jednoplášťové a dvojplášťové nádrže na podzemné uskladňovanie horľavých a nehorľavých kvapalín znečisťujúcich vodu, ktoré neslúžia na vykurovanie a chladenie - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12285-1: 2018