STN EN 14025: 2019 (69 8508), Cisterny na prepravu nebezpečných látok. Kovové tlakové cisterny. Navrhovanie a výroba. - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14025: 2018