STN EN ISO 17892-12: 2019 (72 1049), Geotechnický prieskum a skúšky. Laboratórne skúšanie zemín Časť 12 Určenie medze tekutosti a medze plasticity (ISO 17892-12: 2018) - Frankovská, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17892-12: 2018