STN EN 196-1: 2019 (72 2100), Metódy skúšania cementu Časť 1 Stanovenie pevnosti - Sičáková, Alena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 196-1: 2016