STN EN 17183: 2019 (75 7924), Charakterizácia kalov. Stanovenie hustoty kalov. - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 17183: 2018