STN EN 16781: 2019 (80 4592), Textilné výrobky na starostlivosť o deti. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na detské spacie vaky do postieľky. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16781: 2018