STN EN 716-1 + AC: 2019 (91 1019), Nábytok. Detské postieľky a skladacie detské postieľky do bytových priestorov Časť 1 Bezpečnostné požiadavky - Langová, Nadežda (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 716-1: 2017 + AC: 2019