STN EN 1176-6 + AC: 2019 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk Časť 6 Ďalšie špecifické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na kývavé zariadenia - Vlček, Patrik (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1176-6: 2017 + AC: 2019