STN EN 13480-6/A1: 2019 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 6 Dodatočné požiadavky na podzemné potrubia. Zmena A1 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto zmena A1 STN EN 13480-6: 2018 je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-6: 2017/A1: 2019