STN EN 13445-3 + A1/A7: 2019 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 3 Navrhovanie. Zmena A7 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto zmena A7 STN EN 13445-3 + A1: 2016 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-3: 2014/A7: 2019