STN ISO 2041: 2019 (01 1400), Mechanické kmitanie, otrasy a monitorovanie prevádzkového stavu. Názvoslovie. - Žiaran, Stanislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2041: 2018