STN ISO 9613-1: 2019 (01 1667), Akustika. Útlm pri šírení zvuku vo vonkajšom priestore Časť 1 Výpočet pohlcovania zvuku v atmosfére - Žiaran, Stanislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 9613-1: 1993