STN IEC 60479-2: 2019 (33 2011), Účinky prúdu na ľudí a hospodárske zvieratá Časť 2 Osobitné hľadiská (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje anglickú verziu IEC 60479-2: 2019