STN EN ISO 22000: 2019 (56 0301), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2018). - Kerekréty, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22000: 2018