STN EN 13369: 2019 (72 3001), Všeobecné pravidlá pre betónové prefabrikáty. - Marec, Miloš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13369: 2018