STN EN 16779-1: 2019 (80 4594), Textilné výrobky na starostlivosť o deti. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na detské prikrývky do postieľky Časť 1 Prikrývky (bez obliečok) - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16779-1: 2018