STN ISO 5498: 1997 (46 1015), Poľnohospodárske potravinárske výrobky. Stanovenie obsahu hrubej vlákniny. Všeobecná metóda. - Polák, Marián (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 5498: 1981