STN EN ISO 6540: 1993 (46 1016), Kukuřice. Stanovení obsahu vody (v mletých zrnech a v celých zrnech). - Brandejsová, Lenka (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 6540: 1980