STN ISO 6541: 1993 (46 1017), Zemědělské a potravinářské výrobky. Stanovení obsahu hrubé vlákniny. Modifikovaná metoda podle Scharrera. - Brandejsová, Lenka (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 6541: 1981