STN EN 50321-1: 2019 (35 9725), Práce pod napätím. Obuv na elektrickú ochranu Časť 1 Izolačná obuv a galoše - Gibala, Tomáš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50321-1: 2018