STN EN 13032-5: 2019 (36 0401), Svetlo a osvetlenie. Meranie a vyhodnotenie fotometrických údajov svetelných zdrojov a svietidiel Časť 5 Prezentovanie údajov pre svietidlá použité na osvetlenie pozemných komunikácií - Horňák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13032-5: 2018