STN EN 15193-1: 2019 (36 0460), Energetická hospodárnosť budov. Energetické požiadavky na osvetlenie Časť 1 Špecifikácie, Modul M9 - Gašparovský, Dionýz (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15193-1: 2017