STN EN 998-1: 2019 (72 2430), Špecifikácia mált na murivo Časť 1 Malta na vonkajšie a vnútorné omietky - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 998-1: 2016