STN EN ISO 52003-1: 2019 (73 0720), Energetická hospodárnosť budov. Ukazovatele, požiadavky, hodnotenie a energetické certifikáty Časť 1 Všeobecné aspekty a aplikácia na celkovú energetickú hospodárnosť (ISO 52003-1: 2017) - Sternová, Zuzana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 52003-1: 2017