TNI CEN ISO/TR 52003-2: 2019 (73 0720), Technická normalizačná informácia. Energetická hospodárnosť budov. Ukazovatele, požiadavky, hodnotenie a energetické certifikáty Časť 2 Vysvetlenie a zdôvodnenie ISO 52003-2: 2017 - Sternová, Zuzana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto technická správa je slovenskou verziou CEN ISO/TR 52003-2: 2017