STN EN 13108-1: 2019 (73 6163), Asfaltové zmesi. Požiadavky na materiály Časť 1 Asfaltový betón - Fonód, Adrián; Kovács, Róbert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13108-1: 2016