STN EN 13108-7: 2019 (73 6163), Asfaltové zmesi. Požiadavky na materiály Časť 7 Asfaltový koberec drenážny - Fonód, Adrián; Kollár, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13108-7: 2016