STN EN ISO 10819/A1: 2019 (01 1424), Mechanické kmitanie a otrasy. Kmitanie pôsobiace na ruky. Merania a hodnotenie prenosu kmitania rukavicami na dlaň ruky. Zmena A1 (ISO 10819: 2013/Amd 1: 2019). - Žiaran, Stanislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto zmena A1 STN EN ISO 10819: 2014 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10819: 2013/A1: 2019