STN EN ISO 9167-1: 1998 (46 2301), Repka olejná. Stanovenie obsahu glukozinolátov Časť 1 Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie (ISO 9167-1: 1992) - Polák, Marián (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9167-1: 1995