STN EN ISO 665: 2002 (46 2325), Olejnaté semená. Stanovenie obsahu vlhkosti a prchavých látok (ISO 665: 2000). - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 665: 2000 v českom jazyku