STN EN ISO 8892: 2001 (46 2328), Zvyšky olejnatých semien po extrakcii oleja. Stanovenie celkových rezíduí hexánu (ISO 8892: 1987). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8892: 1995