STN EN ISO 9289: 2001 (46 2329), Zvyšky olejnatých semien po extrakcii oleja. Stanovenie voľných rezíduí hexánu (ISO 9289: 1991). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9289: 1995