STN ISO 14869-1: 2004 (46 5108), Kvalita pôdy. Rozklad na stanovenie celkového obsahu prvkov Časť 1 Rozklad kyselinou fluorovodíkovou a kyselinou chloristou - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14869-1: 2001