STN ISO 10381-6: 2002 (46 5110), Kvalita pôdy. Odber vzoriek Časť 6 Pokyny na odber, manipuláciu a uchovávanie pôdnych vzoriek určených na hodnotenie aeróbnych mikrobiálnych procesov v laboratóriu - Fremrová, Lenka; Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 10381-6: 1993 v českom jazyku