STN ISO 11261: 2001 (46 5111), Kvalita pôdy. Stanovenie celkového dusíka. Modifikovaná Kjeldahlova metóda. - Píš, Vladimír; Nágel, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 11261: 1995