STN ISO 10694: 2001 (46 5113), Kvalita pôdy. Stanovenie organického a celkového uhlíka po suchom spaľovaní (elementárna analýza). - Píš, Vladimír; Nágel, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 10694: 1995