STN ISO 11047: 2004 (46 5120), Kvalita pôdy. Stanovenie kadmia, chrómu, kobaltu, medi, olova, mangánu, niklu a zinku v extraktoch z pôdy do lúčavky kráľovskej. Metódy plameňovej a elektrotermickej atómovej absorpčnej spektrometrie. - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11047: 1998