STN ISO 11466: 2001 (46 5121), Kvalita pôdy. Extrakcia stopových prvkov rozpustných v lúčavke kráľovskej. - Píš, Vladimír; Nágel, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 11466: 1995