STN ISO 11465: 2001 (46 5211), Kvalita pôdy. Stanovenie obsahu sušiny a hmotnostného obsahu vody. Gravimetrická metóda. - Píš, Vladimír; Tršťanská, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 11465: 1993 a technickú opravu TC1: 1994