STN ISO 13536: 2001 (46 5241), Kvalita pôdy. Stanovenie potenciálnej katiónovej výmennej kapacity a obsahu vymeniteľných katiónov za použitia tlmivého roztoku chloridu bárnatého s hodnotou pH = 8,1. - Píš, Vladimír; Tršťanská, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 13536: 1995